LOGIN
  SEARCH
  

AUSTRALIAN CHARTS 
AUS-CHARTS WEEKLY 
SEARCH 
BEST OF ALL TIME 
CHARTS GAME 
REVIEWS 
LATEST REVIEWS
 
FORUM
Points: Below Top 50. [Music/Charts related]
Liked ARIA Singles [Music/Charts related]
25 Years Ago... ARIA Chart [Music/Charts related]
iTunes / Download Charts, Pt. 23 [Australia - Non ARIA]
Song of the Day [Music/Charts related]
1974 Chart [New Zealand]
KingBandicoot's Mid-Decade [Your Special Occasion Charts]
 
CHAT
Nobody is in the Chat room right now.
Please log on or create a new account to join the chat!

 
34 members online
Members: 392414, actrostom0, Alex_123, Alphabet, Alxx, amberjillurne, artistry, austinpowell, bac0nb1ts, D.B. Russell, Daniel09, fordbethshaya, Freger65, HeNK!, Hijinx, James Egon, jof, klamar, lantoeter, lumlucky, martiningram, nino, Patrick3, Reto, S:pko, sanremo, savagegrant, sdurgo, ShadowViolin, Snoopy, Snormobiel Beusichem, ultrat0p, Windfee, Wumpel

HOMEFORUMCONTACT

SIGUR RÓS
5 fans
Show fans

Become a fan

Links
Official Page  http://www.sigur-ros.co.uk


DISCOGRAPHY SIGUR RÓS
Discography Singles

TitleLabelRelease
Ba Ba Ti Ki Di DoEMI12/07/2004
HoppípollaEMI09/12/2005
VarúðParlophone21/05/2012
 
Discography Albums - Studio

TitleLabelRelease
VonSmekkleysa1997
Ágætis byrjunXL04/09/2000
()XL27/01/2003
Takk...EMI11/09/2005
Hvarf / HeimEMI02/11/2007
Með suð í eyrum við spilum endalaustEMI20/06/2008
InniKrunk04/11/2011
ValtariParlophone25/05/2012
KveikurXL14/06/2013
Ba Ba Ti Ki Di Do EP//
 
Discography Albums - Box

TitleLabelRelease
Valtari / Með suð í eyrum við spilum endalaustParlophone29/08/2014
 
Discography Albums - DVD

TitleLabelRelease
Valtari Film ExperimentParlophone15/02/2013
 
Singles - Schweizer Hitparade
TitleEntryPeakweeks
 
Albums - Schweizer Hitparade
TitleEntryPeakweeks
()10/11/2002491
Takk...02/10/2005192
Hvarf / Heim18/11/2007491
Með suð í eyrum við spilum endalaust13/07/2008143
Valtari10/06/2012142
Kveikur30/06/2013171
SONGS BY SIGUR RÓS
Sort by: Title | Year
()
18 sekúndur fyrir sólarupprás
Ágætis byrjun
All Alright
Andvari
Ára bátur
Avalon
Ba ba
Bíum bíum bambaló
Bláþráður
Brennisteinn
Cold
Dauðalogn
Death Announcements And Funerals
Di do
Dögun
Duet
Ég anda
Ekki múkk
Festival
Fjögur píanó
Fljótavík
Flugufrelsarinn
Glósóli
Gobbledigook
Góðan daginn
Gong
Hafssól
Heysátan
Hjartað hamast (bamm bamm bamm)
Hljómalind
Hoppípolla
Hrafntinna
Hún Jörð
Í gær
Illgresi
Inní mér syngur vitleysingur
Intro [Ágætis byrjun]
Ísjaki
Kveikur
Leit að lífi
Lúppulagið
Með blóðnasir
Með suð í eyrum
Mílanó
Mistur
Myrkur
Njósnavélin
Ný batterí
Nyja lagid
Olsen Olsen
Oogun
Rafstraumur
Rembihnútur
Rukrym
Sæglópur
Salka
Sé lest
Sigur Rós
Starálfur
Stormur
Straumnes
Svefn-G-Englar
Svo Hljótt
Syndur Guðs (Opinberun frelsarans)
Takk...
The Rains Of Castamere
Ti ki
Track 7
Untitled #1 (Vaka)
Untitled #2 (Fyrsta)
Untitled #3 (Samskeyti)
Untitled #4 (Njósnavélin)
Untitled #5 (Álafoss)
Untitled #6 (E-Bow)
Untitled #7 (Dauðalagið)
Untitled #8 (Popplagið)
Valtari
Var
Varðeldur
Varúð
Veröld ný og óð
Við spilum endalaust
Viðrar vel til loftárása
Von
Where No One Goes
Yfirborð
ALBUMS BY SIGUR RÓS
()
Ágætis byrjun
Ba Ba Ti Ki Di Do EP
Hvarf / Heim
Inni
Kveikur
Með suð í eyrum við spilum endalaust
Takk...
Valtari
Valtari / Með suð í eyrum við spilum endalaust
Von
DVDS BY SIGUR RÓS
Heima
Valtari Film Experiment
THE BEST RATED SONGS BY SIGUR RÓS
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Festival185.33
Untitled #6 (E-Bow)155.33
Starálfur315.32
Untitled #8 (Popplagið)185.28
Untitled #3 (Samskeyti)135.23
Ára bátur185.22
Untitled #2 (Fyrsta)95.22
Með suð í eyrum145.21
Svefn-G-Englar255.2
Mílanó165.19
THE MOST KNOWN SONGS BY SIGUR RÓS
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Hoppípolla405.03
Starálfur315.32
Untitled #1 (Vaka)305.13
Gobbledigook304.5
Sæglópur295.17
Glósóli264.92
Inní mér syngur vitleysingur264.85
Svefn-G-Englar255.2
Viðrar vel til loftárása215
Festival185.33


Copyright © 2015 Hung Medien. Design © 2003-2015 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 1.45 seconds